Elx, parc d’

diccionaridebenidorm.org

Fins a la construcció del parc de l’Aigüera, era l’únic espai verd de Benidorm. Ocupa la primera línia de la platja de Ponent en un ària que, per efecte de les obres del port, s’havia guanyat a la mar. La primera plantació de palmeres data de 1928, quan el parc rebia el nom de passeig de Colón.

La primitiva balustrada, semblant a la del Castell, va ser soterrada per l’arena i reconstruïda en 1954. El 28 de febrer de 1960, s’inaugura la font amb ocasió de la duta d’aigua potable. Aquesta font conté una inscripció en una llosa que diu: De ilusión también se vive. Més endavant, el parc esdevindria un zoològic en miniatura amb gàbies de pardals de la Guinea, micos i, fins i tot, un lleó.

El parc fou ampliat i modificat en 1984 per l’arquitecte municipal José Luis Camarasa.

Accedeix a l’entrada del diccionari

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s