Javier Llopis i Mireia Devesa, finalistes en la 8a Olimpiada de Filologia Catalana.

Joana, Javier, Berto i Mireia, a la Universitat.

El 7 de març s’ha celebrat en la Universitat d’ Alacant la 8a Olimpíada de Filologia catalana en la qual participen alumnes de 2n de batxillerat que han aconseguit passar una fase prèvia de selecció. 

Enguany hi participaven 87 alumnes de tota la província d’ Alacant. Entre ells 2 alumnes del Pere: Javier Llops i Mireia Devesa.   La prova consistia a contestar unes qüestions sobre llegua i literatura catalanes en el menor temps possible.


Javier Llops ha quedat en 2n lloc en aquesta 8a olimpíada. Enhorabona!
Com a subcampió ha rebut un premi en metàl·lic i una dotació de llibres. A més participarà en la final que se celebrarà a València  el 4 de maig de 2019.El Departament de valencià felicita els 2 participants per la seua participació en el concurs i molt especialment a Javier, pel seu premi. Ha sigut una jornada inoblidable al campus alacantí. Endavant Javier! Ara toca conquerir València.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s