Projecte: Portfoli europeu de les Llengües.

Des de fa dos cursos, que el nostre IES s’està implicant en este projecte que té com a objectiu poder establir un itinerari formatiu per a l’alumnat de forma que a la vegada que aprenen i estudien diferents llengües, també puguen anar registrant els seus aprenentatges mitjançant l’ús del Portfoli Europeu de les Llengües (PEL).


Durant el curs 2018-2019, un grup de professorat de diferents departaments llingüístics i no llingüístics, vam treballar en un grup de treball per tal de començar les bases i analitzar el material existent del PEL, en paper i eines online. Per desenvolupar este anàlisi, vam coordinar un projecte E-Twinning internacional, on vam treballar amb diferents escoles d’Itàlia, Bèlgica i Portugal. Una altra de les conclusions del projecte, a banda de provar amb l’alumnat el material existent, va ser la creació de jocs (Kahoots) que treballaven el PEL i la multiculturalitat per tal d’arribar més fàcilment a l’alumnat.


Durant este curs 2019-2020, no obstant les dificultats degudes al COVID-19, hem pogut participar en el Projecte d’Aplicació del PEL al nostre centre, organitzat per la Conselleria d’Educació dissenyant activitats per nivells d’aplicació del PEL en diferents llengües, con són: l’anglés, francés, valencià i castellà.

Erasmus+ KA1


També durant aquest curs s’ha presentat una convocatòria de projecte Erasmus+ KA1 que finalment s’ha concedit, i s’ha renovat la carta ECHE per a centres superiors. El projecte Erasmus+ concedit té com a objectiu a mig/llarg plaç desenvolupar una eina digital per a l’aplicació del PEL a tots els nivells del nostre centre.


Una de les tasques que s’ha desenvolupat durant estos dos anys, a banda de les ja descrites, és la creació d’un lloc web on es troba sintetitzat tot el treball realitzat i que queda a l’abast de tota la comunitat educativa per tal de poder-ho utilitzar.


És per això que vos anime a consultar-ho i tindre-ho com a referència per a poder continuar avançant en este projecte amb l’ajuda de tots.

La URL de la web és: http://elpproject.eu/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s